Marja Boender

Vormgever

Marja, beter bekend als de creatieve duizendpoot, zit nooit stil. De van origine leadzangeres en bassist in een blues-rock band is al haar hele leven gek van tekenen en ontwerpen. Ieder verslag, van welk vak dan ook, moest er dan ook altijd tiptop uitzien. Ondanks deze passie koos ze tijdens haar opleiding Muziek & Vormgeving toch voor een carrière in de muziek.

Wel verzorgde ze de vormgeving voor haar band. De basis skills zoals geleerd op school werden verder toegepast. Schetsen werden vertaald naar professionele ontwerpen voor de band en later ook voor anderen. En dat met groot succes, het werd tijd voor een switch.

Een switch waarbij hobby en baan met elkaar ruilden. Nu maakt Marja de tofste ontwerpen in onze studio. Met als leukste uitdaging het maken van huisstijl- en autobestickering ontwerpen welke onze klanten helemaal happy maken. En de liefde voor muziek maken? Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zolang het kan blijft Marja haar dubbelcarrière als artiest en vormgever zo lang mogelijk voortzetten. Muzikant ben je immers voor het leven.

En als het dan toch echt te druk wordt? Dan is een potje sparren in de kickboksschool en lekker toeren op de motor de beste therapie! ;-)

Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.