Martin de Jong

Wayfinding specialist

Van leerling elektromonteur, naar monteur van bedrijfsvoertuigen tot al dertig jaar lang werkzaam in de signbranche. Martin aangenaam!

Over wat hij later wilde worden had Martin niet heel specifiek een droom als klein jongetje. Dat hij de techniek leuk vond, dat was al snel duidelijk. Het is niet alleen in zijn werk terug te zien, maar ook thuis. "Ik ben gek van het sleutelen aan retro Apple computers. Ik verzamel en repareer ze. Prachtig mooie apparaten zijn het."

Vanwege een blessure aan zijn rug is hij vanuit de montage naar projectwerk overgestapt. Hij vertaalt de ideeën van de vormgever en de wensen van de klant naar de techniek. Hij weet precies wat kan en waar uitdagingen liggen. "Het advies dat ik kan geven maakt mijn werk mooi. Ik ben bekend met alle facetten. Ik snap wat de mensen op kantoor willen, en ik weet wat de uitvoering kan.

Relaxen doet hij thuis. Samen met vrouw en dochters. En daar is hij naar eigen zeggen heel goed in. Met een goede bak koffie. Je mag hem daar zelfs voor wakker maken en dan het liefste zo'n ouderwets en onvervalst Douwe Egberts bakkie!Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.