Melissa Karstanje

All round Signmaker (in opleiding)

Aangenaam kennis te maken!

Klein van stuk? Schijn bedriegt ;)

Veelzijdig. Dat is wat het jongste Free-D-Sign teamlid kenmerkt. Ze heeft een breed scala aan interesses en had dan ook geen idee wat ze wilde worden totdat ze op een open dag op het Horizon college kennismaakte met de wereld van de sign.

Onze Melissa was verkocht en schreef zich diezelfde avond nog in voor de opleiding tot 'Allround Signmaker' waarbij ze naar school gaan combineert met het werken in de praktijk.

En daar heeft ze nog geen moment spijt van gehad. Ze vindt het naar eigen zeggen ‘super leuk’. Nou ja, het werken in de praktijk dan. Daar leert ze echt het vak. Elke dag iets nieuws.

Melissa is wellicht klein van stuk, maar ze doet zeker niet onder voor de mannen van montage. Ze gaat het liefste men hen op pad. Lekker in de buitenlucht. Maar het wrappen van auto’s is ook wel haar ding. Geen voertuig is immers hetzelfde, dus ook daar leert ze elke keer weer iets nieuws bij.

In haar vrij tijd tekent onze jongste bediende graag, maar ook lezen is één van haar vele geliefde bezigheden. Dol is ze op muziek maken. Ze zingt, speelt gitaar en kan een beetje drummen en pianospelen. O ja, en op films kijken. Haar ‘all time favorite’? Die raad je nooit! Ze kent alle teksten en liedjes plus bijbehorende danspasjes uit haar hoofd van… Grease :)

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FREE-D-SIGN op social media