Michael Wijtman

Allround Signmaker

Aangenaam kennis te maken!

Per ongeluk het vak ingerold. Bij toeval een passie ontwikkeld. Maar toeval bestaat niet. Of toch wel?

Of het bestaat of niet, toeval loopt als een rode draad door zijn leven. Hij wilde striptekenaar worden, ging naar het grafisch lyceum en aan de slag bij een signbedrijf. Toen op een dag de plakker ziek was, viel hij bij toeval in. Twaalf jaar later plakt hij nog steeds.

Michael doet niets liever en heeft inmiddels vliegtuigen, treinen en de metro’s van Rotterdam geplakt. Een rijdende portfolio noemt hij het, en daarom vindt de Medemblikker zijn werk ook zo tof.

Als zoon van een autosloper kwam hij ooit, bij toeval, met spullen uit de Tweede Wereldoorlog in aanraking. Het raakte hem en hij ging op zoek naar meer. Naar de verhalen achter de spullen. Deze, volgens hem, uit de hand gelopen hobby, heeft geresulteerd in een vermelding in een Amerikaans boek over de luchtoorlog tijdens WOII. Hij wordt genoemd in het rijtje ‘kenners’. Trots is hij daarop. En terecht.

In de weinige tijd die overblijft luistert Michael naar Heavy Metal, rijdt bij op zijn Harley, bokst hij of eet hij Mozzarella met tomaat in zijn nieuwe eigen plek in Enkhuizen. Wat hij bij toeval kon kopen...

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media