Miguel Perez

Vormgever

Wanneer je opgroeit in de Spaanse stad Sevilla en van je ouders de naam Michelangelo krijgt, kan het bijna niet anders dat je kunstenaar wilt worden. Het werd grafisch vormgever, het beroep dat er het dichtste bij in de buurt zit. Volgens vormgever Miguel kan hij in dit vak namelijk volledige zijn creatieve ei kwijt.

Als kind al, was hij onafscheidelijk met zijn potloden en papier. Tekenen was en is zijn lust en leven. Hij heeft het van zijn vader geërfd en heeft op zijn beurt die genen weer doorgegeven aan zijn twee dochters die ook altijd aan het schetsen zijn. Na zijn studie Beeldende Kunst kreeg hij een baan aangeboden bij een gerenommeerd signbedrijf en werd Wayinding zijn specialiteit.

Op veel plekken in Sevilla vinden de we dan ook de weg dankzij Miguel. De rode toeristenborden zijn van zijn hand, net als de bewegwijzeringsborden in het universiteitsgebouw. En wanneer je in Spanje de Unesco steden bezoekt en de Unesco informatieborden leest, sta je oog in oog met zijn werk.

Hoe deze Spaanse kunstliefhebber in Noord-Holland is terechtgekomen? De liefde bracht hem hier. Hij is dol op de openheid van de Nederlanders en erwtensoep. Hij mist alleen de zon. De regen kan hij maar slecht aan wennen...

Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.