Nick Vriendjes

Allround Signmaker

In het weekend voetbalt hij bij zijn club VIOS-W en crost hij met zijn vader op de mountainbike door de duinen. En door de weeks? Dan print, plot en pelt hij er op los. Maak kennis met ons productie teamlid: Nick!

Een snuffelstage in de brugklas, dat is waar het ooit begon. Nick maakte kennis met het vak en wist meteen dat hij hier zijn carrière van wilde maken. Hij startte zijn opleiding Sign Specialist, waar hij leerde over signmaking in de breedste zin. En oude liefde roest niet: toen hij weer opnieuw stage mocht lopen keerde hij terug naar FDS. En dat is maar goed ook. Nu is hij een volwaardig lid van het FDS productie team.

Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.