Raymond Zutt

All round signmaker / eigenaar

Als klein jongetje kon Raymond goed leren, alleen vond hij er helemaal niets leuks aan. Eigen baas worden, dat was het doel. Ook niet zo vreemd wanneer je geboren en getogen bent in een echte ondernemersfamilie.

Door puur toeval kwam hij op het Grafisch Lyceum terecht en zo geschiedde. Om de fijne kneepjes van het vak te leren ging hij eerst in de leer bij een reclamebureau met een eigen signafdeling, om daarna als de wiedeweerga voor zichzelf te beginnen. Doel behaald. Ruim 20 jaar geleden begon de Warmenhuizer voor zichzelf en was Free-D-Sign, later FDS Signmakers, een feit.

Een paar keer per jaar verruilt hij de kop van Noord-Holland voor de bergen van Oostenrijk. Skiën en mountainbiken met zijn gezin is zijn ultieme ontspanning. Al draagt goed eten, goede wijn en bijpassende muziek ook een groot deel bij aan de feestvreugde.

Raymond op LinkedIn
Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.