Remco Jaspers

Montage / all round signmaker

Aangenaam kennis te maken!

De hamer werd ingeruild voor een rakel en een passie was geboren.

Toen restauratietimmerman Remco op televisie een carwrap zag, was hij verkocht. Dat kan ik ook, dacht hij. En dat kon hij inderdaad. De hamer werd ingeruild voor een rakel en een passie was geboren.

Auto´s beplakken is echt zijn ding, maar bijvoorbeeld een gevel voorzien van belettering maakt zijn nieuwe vak super afwisselt. Zijn oude beroep komt soms ook nog even om de hoek kijken. Wanneer er iets op maat gezaagd moet worden, doet Remco dat.

In zijn vrije tijd gaat Remco verder waar hij bij FDS Signmakers gebleven is. Met het sleutelen aan auto´s. Op de achtergrond is dan muziek te horen. Hard style. Voor zachter gaat de radio niet aan. Het concert van Metallica stond op het programma om samen met zijn moeder naar toe te gaan. Maar helaas waren de kaarten uitverkocht...

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media