Rosalie Gijzenij

Montage / all round Signmaker

Een beroep dat nooit verdwijnt, daar ging ze voor. Maar het kappersvak en Rosalie werden geen match. Volgens eigen zeggen omdat ze veel te nuchter is voor dat ‘geteut’.

Het werd een sportwinkel met als specialiteit wintersport, en laat snowboarden nu net haar grootste hobby zijn. Het was een mooie combi. Toch bleek ze haar creatieve ei niet helemaal kwijt te kunnen.

Ze ging op zoek en vond de opleiding tot Grafisch Vormgever. Dit blijkt wel een match. En hoe. Eén avond per week gaat ze naar school en overdag maakt ze vijf dagen per week met de collega’s van team productie de meest mooie prints. Het eindresultaat echt maken, dat vindt ze super gaaf aan haar nieuwe vak.

Stilzitten, dat kan de inwoonster van Anna Paulowna niet. Rommel maken des te beter. Gelukkig voor haar vriend, opruimen ook. Het liefste maakt ze met hem mooie reizen met de backpack. Indonesië staat binnenkort op het programma.

Maar ze kan nog meer. Zingen. Met haar vader op de drums vormt ze de band ‘Line up’. En wat doe je wanneer de pianist opstapt? Juist, zelf achter de piano kruipen. Iets met ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus denk wel dat ik het kan’. Het zijn de woorden van Pippi, maar passen perfect bij Rosalie.

Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.