Sander Mars

Productie

Aangenaam kennis te maken!

Onze technische DTP'er die er voor zorgt dat alles altijd klaar staat.

Deze technische DTP'er is de spil in het web in Warmenhuizen. Letterlijk en figuurlijk. Hij maakt de ontwerpen op aan de ene kant van de deur, op kantoor. En hij print ze uit aan de andere kant van de deur, in de werkplaats. Maar bovenal zorgt hij ervoor dat alles klaar staat. Op tijd en compleet. Voor iedereen. Altijd. 

23 jaar geleden is Sander begonnen als offset drukker. Daarna is hij de sign wereld ingerold en niet meer weg gegaan. De afwisseling, dat is wat dit vak zo leuk maakt. Aldus deze inwoner van De Rijp. En de uitdagingen. De klant heeft een wens, wij zoeken de perfecte manier om te zorgen dat die wens uitkomt. Mooi toch? 

Mooi is ook zijn hobby. Winkelen. En wanneer je als man winkelen leuk vindt, dan zit daar iets achter. En dat klopt. In het geval van Sander een unieke verzameling LP´s en singles die hij op de gekste plekken op de kop tikt. Met een zeldzame LP in de pocket en een Hema rookworst als afsluiter toe samen met vrouw en zoons. Sander zijn dag kan niet meer stuk.  

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FREE-D-SIGN op social media