Selina Vis

Verkoop binnendienst

Aangenaam kennis te maken!

Al 12 jaar hét aanspreekpunt en dé vraagbaak voor iedereen die ook maar iets wil weten.

Op papier is haar functieomschrijving ´Verkoopmedewerker Binnendienst´. In praktijk past ‘Alleskunner’ of ´Manus van alles´ veel beter. Onze Selina uit Winkel, met Friese én Brabantse roots, deed een studie tot 3D vormgever, maar rolde na de opleiding ´Reclame- en presentatietechnieken´ een signbedrijf binnen en bleef dit vak trouw. 

Alle facetten van het signmaken heeft ze inmiddels doorlopen. Ze weet dan ook van de hoed en de rand. Letterlijk. Iets met haar handen doen, dat mist ze soms zittend achter haar bureau. Dus af en toe toch nog even iets plakken? Met liefde! 

De moeder van twee kinderen rent af en toe een rondje hard, maar gaat na een productieve werkdag toch het liefst languit op de bank met een kop gemberthee, reep chocolade en de TV afgestemd op Temptation Island. Tenminste als manlief de afstandsbediening niet eerder te pakken heeft gekregen. Al is de IPad met koptelefoon ook een oplossing. 

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media