Shirley Smit

Vormgever

Wat ‘honden trimmen’ en ‘vormgeven’ met elkaar gemeen hebben? Niets. Behalve dat het de passies zijn van vormgeefster Shirley. De combinatie zal voor de meeste mensen wat vreemd in de oren klinken, maar voor haar past het perfect.


Beide liefdes zaten er al vroeg in. Zodra ze een potlood vast kon houden, tekende ze overal dingen op. En na de middelbare school, werd een dierenopleiding gevolgd. Tekenen bleek toch net iets leuker en het grafisch lyceum was de volgende stap.


Blij wordt ze er van, wanneer ze onderweg iets tegenkomt dat zij ontworpen heeft. Trots is ze als ze een geplakte wagen ziet rijden waarvan zij het ontwerp heeft getekend. Van niets iets maken, daar houdt ze van. Het totaalplaatje, dat tekent ze graag.


Dat oude liefde echter niet roest blijkt uit het feit dat de 29-jarige inwoonster van IJmuiden naast haar werk een opleiding volgde tot hondentrimmer en inmiddels ook hier haar vak van heeft gemaakt. Haar droom? Een eigen opvang voor de Franse Bull. Met stiekem nog wel een beetje tijd over om te tekenen…

Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.