Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sven de Vos

Vormgever

Aangenaam kennis te maken!

Met een passie voor tekenen is hij geboren voor het vormgeversvak.

Tekenen, dat is wat hij het liefste doet. En dan wel old school met een HB potlood uiteraard. Hij deed vroeger niet anders en het verbaast dan ook niemand dat hij uiteindelijk voor het vormgeversvak heeft gekozen.

Nou ja, gekozen. "School was niet echt mijn ding," vertelt de 29-jarige Sven die sinds kort met zijn vriendin in Midwoud woont. "Mijn mentrix regelde daarom een plek voor mij op het Grafisch Lyceum in Haarlem. Ik was direct verkocht."

Wat het mooiste aan zijn vak is? Het antwoord is gelijk aan dat wat zijn collega's op dezelfde vraag geven. "Van niets iets maken en dat dan ook nog eens in het echt zien, hoe tof is dat. Ik word daar oprecht blij van.

Maar er is meer waar hij blij van wordt. Van zijn nieuwe woonplaats in West-Friesland bijvoorbeeld. En van sushi. Zelf gemaakt, samen met zijn moeder en zijn vriendin. En films. Een ware verzamelaar is Sven. "Ik ben een echte filmliefhebber. Zolang het maar geen romantische films zijn. Al maak ik daar soms een uitzondering voor. Heel soms. Anders heb ik ruzie thuis ;)."

De filmtip van Sven : 'Tears of the sun'. "Een film uit 2003 met Bruce Willis. Gewoon een goed verhaal wat goed verfilmd is."

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FREE-D-SIGN op social media