Is mijn lichtreclame aan vervanging toe?

Heb je al lichtreclame op je pand? Laat dit dan door ons controleren voordat de wintertijd in gaat. Geen ergere miskleun dan wanneer er een letter of gedeelte van het logo stuk en dus niet verlicht is. Lichtreclame op je gevel valt op, missers dus ook.

Gerelateerde vragen

Kan ik onverlichte gevelreclame verlicht maken?

Ja zeker! Er zijn 3 oplossingen; Het extern aanlichten van gevelreclame is de meest budget technische oplossing. Denk hierbij aan het plaatsen van een led-lichtkoof of led-spot welke straalt op je reclame. Ook kun je verlichting aanbrengen op de achterzijde van letters zodat er een schaduw effect ontstaat. Wil je het écht mooi doen? Dan adviseren wij een complete upgrade!

Wat zijn de kosten van lichtreclame onderhoud bij FDS?

Het is mogelijk om bij de aanschaf van jouw gevelreclame een onderhoudspakket af te nemen. Met dit onderhoudspakket bieden wij jouw bedrijf een Brand Altijd garantie. Tegen een vast tarief komen wij dan jaarlijks bij jou langs om de APK uit te voeren. Ook is het mogelijk om eenmalig onderhoud te laten verzorgen door FDS. De materiaalkosten voor het vervangen van de onderdelen als trafo's & ledlampen? Die nemen wij voor onze rekening! Zijn er grotere herstelwerkzaamheden? Ook geen probleem. We geven je een advies op maat en doen een aanbieding voor het herstel ervan. Done deal ;-)

Hoe vaak dien je lichtreclame een onderhoudsbeurt te geven?

Ook hier geldt: hoe vaker hoe beter. 1 keer per jaar is voldoende. Door jaarlijks een APK te geven aan je lichtreclame wordt groot onderhoud voorkomen. Wanneer je de lichtreclame namelijk schoon houdt en kleine onderdelen op tijd vervangt gaat deze veel langer mee. Win-win dus! ;-)

Is er een standaard berekening voor de lettergrootte van mijn gevelreclame?

Voor de leesbaarheid van je gevelreclame zijn de hoogte ende grootte van de letters uiteraard van belang. Nu kun je dit uitrekenen doormiddel van de veelgebruikte formule : letter hoogte x 30 = de leesafstand. Deze formule gaat uit van ideale omstandigheden. Echter, niet elke gevelreclame wordt op dezelfde wijze waargenomen. Loopt men er bijvoorbeeld langs, of staat de reclame naast een snelweg en rijdt men er langs? Schroom niet om de formule te verhogen in ‘letterhoogte x 40’,en zorg voor een duidelijk en opvallend ontwerp. Laat het studio team van FDS meedenken, we hebben ervaring;)

Mijn bedrijf gaat verhuizen, kan de gevelreclame mee verhuizen?

De meeste gevelreclame kan eenvoudig worden meeverhuisd. Zo worden freeslettersbijvoorbeeld voorzien van afstandhouders aan de gevel gemonteerd. Bij een verhuizingkunnen ze hierdoor eenvoudig gedemonteerd worden en ergens ander weergemonteerd.

Kan gevelreclame op elke ondergrond geplaatst worden?

Afhankelijk wat het soort reclame waarvoor gekozen is uiteraard. Freesletters /freeslogo’s zijn aan nagenoeg elke ondergrond te bevestigen. En dat geldt eigenlijk ookvoor een spandoek in een frame. Kies je bijvoorbeeld voor een verlichte gevelreclame? Dan is er stroom nodig en bepaalt dat de mogelijkheden.Laat je vooraf goed informeren over of jouw wensen uit te voeren zijn.

Wat is de maximale hoogte waarop een gevelreclame kan hangen?

Er is geen maximale hoogte voor gevelreclame bepaald. Op elke gevel, hoe hoog ook, kan reclame geplaatst worden.Sterker nog, onze monteurs houden van uitdagingen ;) Natuurlijk is er wel een welstandscomissie in bepaalde steden, wij vragen dan ook meestal een vergunning voordat we de reclame op uw gevel monteren!

Is mijn lichtreclame aan vervanging toe?

Heb je al lichtreclame op je pand? Laat dit dan door ons controleren voordat de wintertijd in gaat. Geen ergere miskleun dan wanneer er een letter of gedeelte van het logo stuk en dus niet verlicht is. Lichtreclame op je gevel valt op, missers dus ook.

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media