Moet mijn auto schoon zijn voor het bestickeren?

Het is aan te raden om de auto vooraf te wassen. Dat kan met de hand of met het goedkoopste reinigingsprogramma bij de wasstraat (geen hotwax gebruiken!). Daarna behandelen wij het oppervlak waar de belettering op moet komen voor het plakken met een ontvetter. Zo komt er geen vuil onder de sticker en krijgen we het mooiste en meest duurzame resultaat.

Gerelateerde vragen

Hoe lang blijft mijn autobelettering zitten?

Onze standaard is een fabrieksgarantie die varieert van 8 tot 12 jaar, afhankelijk van de gebruikte folie(s). Maar wij staan uiteraard altijd voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat, zolang jij de wagen in gebruik hebt, de belettering van goede kwaliteit is en blijft. Je kunt op ons rekenen.

Mag ik met mijn bestickerde auto naar de wasstraat?

Jazeker. Zonder problemen. Alle beletteringen die wij aanbrengen zijn wasstraat proof. Ga je aan de slag met een hogedrukspuit? Denk er dan wel een beetje om. Houd een flinke afstand (60cm) en zorg dat de spuithoek niet te scherp is. Dan kan de belettering namelijk wel beschadigen.

Moet mijn auto schoon zijn voor het bestickeren?

Het is aan te raden om de auto vooraf te wassen. Dat kan met de hand of met het goedkoopste reinigingsprogramma bij de wasstraat (geen hotwax gebruiken!). Daarna behandelen wij het oppervlak waar de belettering op moet komen voor het plakken met een ontvetter. Zo komt er geen vuil onder de sticker en krijgen we het mooiste en meest duurzame resultaat.

Hoe kan ik autobelettering (eenvoudig) verwijderen?

Net als het plakken zelf, is het verwijderen van de stickers geen makkelijke klus. Het vereist geduld en precisie. Daarom adviseren wij het door onze vakmensen te laten doen. Doe je het toch liever zelf, maak dan de bestickering eerst warm met bijvoorbeeld een verfbrander. Zodra de folie warm is kun je de stickers verwijderen. Let wel op dat je niet te lang op dezelfde plek blijft föhnen en de lak te warm maakt. Flinke schade is snel gemaakt...

Kan ik de autobestickering ook zelf plakken?

Ja dat kan. Uiteraard is één en ander afhankelijk van de de moeilijkheidsgraad van het ontwerp en jouw kundigheid als plakker. Plakken is geen makkelijke klus. Het vereist geduld en precisie. Daarom adviseren wij het door onze vakmensen te laten doen. Wil je het toch zelf doen, geef dit bij de offerte aan. Dan passen we de prijs hier op aan. Houd er wel rekening mee dat wij geen garantie geven op stickers die zelf geplakt zijn.

Kan mijn (bedrijfs)auto ook op locatie beletterd worden?

Zeker. We snappen maar al te goed dat het voor jou het meest praktisch is als wij op locatie komen. Zijn we in de buurt, dan komen we naar je toe. Zo simpel is het. Waar dan ook. We hebben alleen een beetje stroom nodig. En het liefste plakken we binnen. Zeker als het regent ;)

Hoelang duurt het beletteren van een auto?

Is het ontwerp klaar, dan gaan wij de folie printen. Daarna kan de daadwerkelijke bestickering beginnen. De duur van de montage is afhankelijk van de grootte van de auto en van het gekozen ontwerp. Gaat het om 1 enkele sticker of bijvoorbeeld een carwrap? In de meeste gevallen kan de belettering binnen een dag worden uitgevoerd. Maar reken voor een helikopter of vrachtwagen iets langer ;)

Kan elke auto bestickerd worden?

Jazeker. Alle soorten en maten auto's, vrachtwagens plakken we met liefde en veel plezier. Maar ook voor een boot, helikopter of vliegtuig draaien onze signmakers hun hand niet om. Integendeel. Wij houden wel van een uitdaging!

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media