Bewegwijzering in kantoorgebouwen? FDS Signmakers!

Waar moet ik me melden? Waar is de receptie? Waar vind ik degene met wie ik een afspraak heb? Weten welke kant we op moeten, dat is wat we willen wanneer we een kantoorgebouw binnen lopen.

Niet verdwalen, maar gewoon snel de route vinden. En die route moet in één oogopslag duidelijk zijn. Dat is bewegwijzering. En dat noemen we ook wel 'Wayfinding', het vinden van je weg. Niets meer en niets minder. Eenvoud is dan ook de kracht als het gaat om het vinden van je weg.

Verlichte zuil bij de entree wijst bezoekers op de aanwezige bedrijven in het kantoorgebouw

FDS Signmakers? Al twintig jaar lang (sign)expert.

Uigebreid advies én een offerte op maat? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we geven je uitgebreid advies én een offerte op maat. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

waar we #trots op zijn

Onze laatste projecten

Bekijk een overzicht van al onze projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media