Bewegwijzering in openbare gebouwen?

Weten welke kant we op moeten, dat is wat we willen wanneer we het gemeentehuis, museum of openbare ruimte binnenlopen. Wat is de juiste route. Waar is de balie? En waar vind ik de garderobe?

We willen weten waar we naar toe moeten lopen. En dat willen we het liefste in één oogopslag zien. Dat is bewegwijzering. En dat noemen we ook wel 'Wayfinding', het vinden van je weg. Niets meer en niets minder. Eenvoud is dan ook de kracht als het gaat om het vinden van je weg.

FDS Signmakers? Al twintig jaar lang (sign)expert.
Wanneer je jouw huisstijl doorvoert op de bewegwijzering in én rondom je pand maak je het plaatje compleet!

Uitgebreid advies én een offerte op maat? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we geven je uitgebreid advies én een offerte op maat. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Aan de slag met wayfinding: gratis Whitepaper!

Waar begin ik bij het opzetten van succesvolle bewegwijzering? En welke factoren mag ik niet vergeten afhankelijk van mijn bedrijfspand? In deze Whitepaper leggen wij het je uit! Met een stappenplan, een raamwerk, tips en inspiratie helpen we je op weg! Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt 'm in je mailbox :)

Download de Whitepaper

waar we #trots op zijn

Onze laatste projecten

Bekijk een overzicht van al onze projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media