Ideale temperaturen door zonwerende folie.

Zonwerende folies dragen bij een prettige werkomgeving. De folies laten de warmte en het felle licht buiten en reguleren hiermee warmte en zonlicht in een gebouw. 

Geen felle zonnestralen meer op je computerscherm, geen verstikkende hitte tijdens de zomermaanden. Elke
zonwerende folie is bij ons verkrijgbaar in verschillende gradaties. Voor elke wens is er dus een ideale tempering beschikbaar.

Verschillende soorten zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie is in meerdere soorten en tinten te verkrijgen. Hoeveel warmte en licht wordt tegengehouden is afhankelijk van het soort tintfolie. Iedere soort kent specifieke eigenschappen:

  • Transparant: maakt jouw raampartij minder spiegelend en is bovendien UV werend en energiebesparend;
  • Getint: in een licht, middel en donker getinte variant. Ook in verschillende kleuren te verkrijgen. Getinte folie behoud meer doorkijk dan spiegelende folie.
  • Spiegelend: in licht-reflecterend (Spiegel 50), middel-reflecterend(Spiegel 70) en donker-reflecterend (Spiegel 80). Spiegelende folie geeft minder doorkijk en heeft ’s nachts een omgekeerde werking.

Wat zijn de voordelen van zonwerende folie?

  • Het verhoogt de isolatiewaarde van jouw (bedrijfs)pand;
  • De folie gaat vervelende schittering op schermen tegen;
  • Meubels en schilderwerk behoudt zijn kleur;
  • De temperatuur wordt gereguleerd;
  • Het verbetert de houdbaarheid van producten;
  • De uitstraling kan volledig aangepast worden op jouw wensen: spiegelend, transparant & getint!

Lees meer over de werking & soorten zonwerende folie in deze blog.

Zonwerende folie kan ook prima voorzien worden van raambelettering

Een beter binnenklimaat door raamfolie

De straling van de zon bestaat uit warmte, UV-straling en licht. De warmte van de zon kan het binnenklimaat van jouw bedrijf flink beïnvloeden. Dit omdat een ramen gemakkelijk de warmte kunnen doorlaten. Zonwerende folie verlaagd de nadelige effecten van warmtestraling, lichtinval, en UV-straling. Zo reguleert de folie de temperatuur. In de zomer blijft jouw bedrijfspand koel. In de winter is het effect andersom; door het folie ontsnapt er minder warmte door de ramen. De isolatiewaarde wordt tot wel 41% verbetert. Je bespaart op energiegebruik en dat is naast goed voor het milieu ook goed voor je portemonnee!

Anti-verkleuring door UV-werende werking

Ook bevordert zonwerende raamfolie het behoud van de kwaliteit van alles wat er in jouw bedrijfspand aanwezig is. Dit omdat 98-99%van de ultraviolette straling wordt tegengehouden. De UV werende werking zorgt ervoor dat verf, hout en textiel niet verkleurt en dat textielvezels niet bros of breekbaar worden. Maar ook etenswaren blijven langer houdbaar, wat super handig is voor winkels die voedingsproducten verkopen.

Al bijna twintig jaar lang dé (sign)expert van Noord-Holland.

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Raamfolie bij een bakkerij. Zonwerend en privacy beschermend.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout Bos
Verkoop buitendienst

Bel me direct op dit nummer

Donnie Free D Sign

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
waar we #trots op zijn

Onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media