bmw x5 met metallic wrap voertuig wrappen

Borden en spandoeken

Bord(en) en spandoek(en) nodig? Die laat je maken bij dé expert, FDS Signmakers dus.

Duidelijk en krachtig. Dat zijn borden en spandoeken. Ze zijn hét visitekaartje van je bedrijf. Je valt op, wordt herkend en je kan er een boodschap op kwijt. Of het nu gaat om een bouw-, sponsor-, gevel, of reclamebord of doek. Het zijn stuk voor stuk eyecatchers met hoog scorend vermogen.

Ideaal voor bijvoorbeeld sportvelden, hallen, evenementen, blinde muren en schuttingen. Leverbaar in alle soorten en maten. We ontwerpen ze voor je, printen ze én zorgen voor de montage. Net zo makkelijk.

Schroom niet en maak jezelf bekend met een reclamebord of spandoek.

Verschillende soorten borden en doeken

Of het nu een tijdelijke of permanente boodschap is die je wilt communiceren: borden en doeken hebben een hoog scorend vermogen. Er is veel mogelijk om jouw bedrijf, campagne of project op te laten vallen!

Voertuig producten

Reclameborden

Val op met een reclamebord op maat. Groot, of klein. Hangend of staand. Tijdelijk of permanent. Wij ontwerpen, maken en plaatsen hem voor je. Kleine moeite voor ons, grote opbrengst voor jou. Mooi toch?

Alles over reclameborden

Spandoeken

Vanaf een afstand is jouw boodschap al te zien wanneer je kiest voor het ophangen van een spandoek. Het is een eyecatcher voor binnen en buiten, waarbij de mogelijkheden zo goed als onbeperkt zijn.

Alles over spandoeken

Vlaggen

Van afstand al opvallen, wie wil dat nu niet? Een vlag is een perfecte manier om van afstand op te vallen. We kunnen ze leveren in elk gewenst soort formaat en bedrukking in iedere gewenste kleur. Wil je het ontwerp uitbesteden? Geen probleem, we verzorgen het graag voor je. Vertel ons je wensen en wij vertalen ze in een vlag!

Alles over vlaggen

Geveldoeken

Een spandoek op de gevel, ofwel geveldoek. Ze trekken de aandacht, geven een eerste indruk en zijn goed zichtbaar. Plus eenvoudig te vervangen, handig wanneer je af en toe van boodschap wilt wisselen.

Alles over geveldoeken

Bouwborden

Bij een bouwproject wil je als (onder)aannemer graag laten zien dat je een steentje bijdraagt. Laat je werk zien met een bouwbord!

Alles over bouwborden

Banners

Wil jij jouw beursstand, evenement, winkel of presentatie nét dat beetje extra geven? Je kunt bij ons terecht voor het complete pakket banners. Van ontwerp tot productie, in allerlei soorten en maten

Alles over banners

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte?

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

neem contact op

Onze laatste projecten

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.