Laat je werk zien met een bouwbord.

Bij een bouwproject wil je als (onder)aannemer graag laten zien dat je een steentje bijdraagt. Toch? Dit hoeft echter niet op de standaard wijze. Een bouwproject kan op een afzet hek uitgelicht worden, maar waarom niet een steiger inpakken met een geprint doek?


Al bijna twintig jaar lang dé (sign)expert van Noord-Holland.

Bouwborden. Of Projectborden.

Wie is de opdrachtgever? Wat wordt er gemaakt? En door wie? Een projectbord geeft het in één overzicht weer. Een klassiek bouwbord wordt geplaatst op palen in de grond. Toch kun je deze origineel maken doorgebruik te maken van jouw eigen huisstijl. Projectborden komen ook goed tot zijn recht wanneer ze (tijdelijk) aan de gevel bevestigd zijn!

Vertel ons alles over het project en welke gegevens op het bord moeten komen te staan, en wij maken een passend ontwerp voor je en zetten de kosten op een rij. Geheel vrijblijvend, altijd.

Bouwbord gemeente projectbord FDS Signmakers
Een origineel, onvervalst, maar uniek bouwbord in Amstelveen.
Bouwbord Projectbord FDS Signmakers
Bouwbord De Nijs projectbord FDS Signmakers
Bouwbord De Nijs projectbord FDS Signmakers

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte voor jouw bouwbord?

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Nog meer om jouw bouwproject in de spotlights te zetten?
Bekijk onze steigerdoeken & bouwschuttingen

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
WAAR WE #TROTS OP ZIJN

Onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media