bmw x5 met metallic wrap voertuig wrappen

Voertuigen

Jouw voertuig reclame laten maken door FDS Signmakers?

Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen, produceren en monteren van autoreclame kunnen wij jouw huisstijl (en doelstelling) doorzetten op elk gewenste voertuig. Autobelettering op een auto, hoe groot of klein ook, moet naast opvallen ook leesbaar zijn. Niet alleen van dichtbij, juist ook van een verre afstand. Of het nu om één auto gaat of een omvangrijke restyling, geen uitdaging gaan we uit de weg.

FDS Signmakers is dé specialist in Noord-Holland voor het bestickeren van voertuigen.

Voertuig producten

Autobestickering

Autobestickering. Die ene kans. Die ene indruk. En die moet goed. Een bedrijfsauto wordt gemiddeld 160.000 keer per maand gezien. 160.000 keer! Er is een hoop mogelijk om van jouw bedrijfswagen een unieke rijdende reclamezuil te maken. Van een strakke sticker tot een full color geprinte carwrap met foto's en huisstijlkleuren.

Alles over Autobelettering & -bestickering

Vrachtwagenbelettering

Jouw vrachtwagen, trailer of bakwagen omtoveren tot een rijdende reclamezuil? Slimme keuze, want vrachtwagenbelettering & bestickering valt op! Ze worden gezien, herkend en onthouden. Onze werkplaats is zo ingericht dat de grootse trailer moeiteloos naar binnen rijdt, terplekke bestickerd wordt en zo snel mogelijk weer onderweg is.

Alles over Vrachtwagenbelettering & -bestickering

Carwrapping

Een auto volledig of gedeeltelijk inpakken met folie; Carwrapping is ultiem. Het is dé manier om van jouw voertuig een uniek exemplaar te maken. Met een carwrap kun je jouw huisstijl volledig doorvoeren op ieder gewenst voertuig. Tegelijkertijd werkt het ook als een extra beschermlaag om de lak te beschermen. Win-win!

Alles over carwrapping

Ramen tinten

Van buiten niet naar binnen, maar van binnen wel naar buiten kijken. Eén van de redenen om je autoruiten te tinten. Maar er zijn zo veel meer voordelen. Zo houdt de tintfolie de temperatuur laag, kan deze beveiligen tegen inbraak en geeft het een stoere uitstraling. Ramen tinten is hot!

Alles over ramen tinten

Magneetstickers

Plakken en weer loslaten. Dat is de truc van magneetstickers. Erg handig wanneer je jouw reclame niet altijd op je voertuig wilt hebben. Bijvoorbeeld als ZZP'er die vaak als onderaannemer opdrachten uitvoert. Ook voor tijdelijke reclamecampagnes zijn magneetstickers een handige optie.

Alles over magneetstickers

Fleetmarking

Het gehele wagenpark dezelfde uitstraling, een zelfde look, kortom één rijdend visitekaartje is de wens. Of dat kan? Zeker weten. Fleetmarking noemen we dat. En we vinden het stiekem het leukste dat er is. Waarom we dat vinden? Van het ontwerpen tot de belettering. Het hele proces is maatwerk met als resultaat een eenheid.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign

Onze werkwijze

Van één voertuig tot een compleet wagenpark: bij FDS Signmakers is iedere opdracht maatwerk. We starten met een opname en bespreken jouw wensen en adviseren we jou over de mogelijkheden. Vervolgens vertalen wij deze wensen naar een visueel plaatje door onze grafisch vormgevers, wordt de bestickering bij ons geproduceerd en door onze plakkers gemonteerd. Beschik je al over een ontwerp van jouw rijdende reclamezuil? Ook geen probleem! Plakken kunnen wij bij jou op locatie, maar ook in onze hal waar wij een geheel wagenpark kwijt kunnen.  

Voertuigreclame ontwerp door FDS

Herkenbaarheid = Key. Altijd. Succesvolle voertuigreclame? Kijk om je heen op de weg en je ziet altijd wel één bestickerde bedrijfsauto, of meer. De concurrentie is groot! Des te lastiger het is om effectief op te vallen op de weg. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak weten wij wat werkt en wat niet. Zo ligt de kracht van goede reclame vaak in minimalisme van informatie. Of in een combinatie van belettering met een (gedeeltelijke) carwrap. Maar vooral: door jouw huisstijl terug te laten komen in het ontwerp. Onze studio met ervaren ontwerpers en technisch DTP'ers doen niets liever dan hier het verschil in te maken. Ze worden graag uitgedaagd ;-)

Wagenpark bestickering FDS Signmakers
Van een mega trailer tot compleet wagenpark: we kunnen het kwijt in onze hal!


Vrijblijvend een ontwerp én een offerte?

Voor het aanbrengen van reclame, op welk voertuig dan ook, kun je bij ons terecht. En voor een goede kop koffie plus een prima gesprek. Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!


neem contact op

Onze laatste projecten

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.