Flinke inspiratie door de juiste wanddecoratie

Onderzoek wijst uit; de inrichting van een kantoorruimte heeft een positieve invloed op de productiviteit van de mensen die er werken. En dat niet alleen. Uit de praktijk blijkt een weldoordacht interieur ook nog eens goed voor het humeur op de werkvloer. Dus. Waar wacht je nog op?

Loop eens een rondje door je pand, of kijk om je heen op jouw kantoor. Je muren kunnen vast wel een flinke dosis inspiratie gebruiken. Al eens goed nagedacht over een optimale werksetting? We denken graag met je mee.

Over een wanddecoratie met een twist bijvoorbeeld. In de open ruimten wanden bedekken met folie waarop prachtige fullcolour beelden geprint zijn. Er is meer mogelijk dan je denkt. Bekijk onze brochure en laat je inspireren!

Net even anders. Hoge kwaliteit. Snel. Vast of tijdelijk. En niet duur. Dat is wanddecoratie, aangenaam.

Geluiddempende wanddecoratie

Geluiddempende wandpanelen zorgen voor een fijne akoestiek in ruimtes. Erg belangrijk voor ruimtes waar vaak overleg wordt gehouden of vaak meerdere mensen tegelijk praten. Door geluiddempend materiaal als vilt te plaatsen op de muur ontstaat een warme sfeer. Naast akoestische wandpanelen kunnen decoframes en fotobehang ook worden voorzien van geluiddempend materiaal.

Geluiddempende wandpanelen zorgen voor een goede akoestiek.

Decoframes

Zijn jouw muren niet geschikt voor behang of wandfolie? Een Decoframe (ook wel wandframe of peesdoekframe) biedt uitkomst! Een Decoframe is een aluminium frame met een textieldoek met siliconen pees wat op de muur bevestigd wordt. Een Decoframe kan hangen als schilderij; er hoeft dus niet geboord te worden! Naast dat Decoframes op ieder type muur geplaatst kunnen worden heeft dit type wanddecoratie nog meer voordelen:

·      Het textieldoek is gemakkelijk verwisselbaar. Mocht je zijn uitgekeken op het ontwerp vervang je het doek zo voor een ander;

·      Achter het textieldoek kan geluiddempend vilt worden geplaatst. Dit zorgt voor een goede akoestiek in jouw ruimtes;

·      Decoframes kunnen verlicht worden, wat zorgt voor een stralend resultaat. Houd hierbij wel rekening met groter diepteformaat.

Een decoframe kun je inzetten als fotowand, wandreclame of wanddecoratie. Ideaal voor in winkels, op kantoren of in openbare ruimtes als zorginstellingen en scholen.

Een akoestisch decoframe: makkelijk vervangbaar én sfeervol!

Wandfolie

Wil je kleinere oppervlaktes extra sfeer geven? Maak een statement in jouw ruimte door gebruik te maken van wandfolie. Door gladde oppervlaktes als deuren, kasten en wandpanelen te beplakken met folie ontstaat een speels effect. Folie is in alle kleuren en ontwerpen te printen en is bovendien zelfklevend. Alles is mogelijk!

Een mooi voorbeeld van succesvolle wanddecoratie in de zorg met wandfolie.

Naadloos fotobehang

Wil jij sfeer geven aan een grote oppervlakte die geschikt is voor behang? Dan is fotobehang een goede optie! Het voordeel aan behang is de stevige oppervlakte en het naadloze eindresultaat. Natuurlijk kun je naast een mooie foto ook kiezen om een kunstwerk, print of kleur te laten printen op behang.

Fotobehang voor het nieuwe shopconcept van Texaco

Akoestisch behang

Heb je wel eens gedacht aan akoestisch behang voor jouw kantoorruimte? Dit behang staat ook wel bekend als de geluiddempende variant van glasweefselbehang. Akoestisch behang is voorzien van een extra dikke rug met geluidsabsorberend foam, wat harde geluidsgolven neutraliseert.

Digimura behang

Digimura wordt ook wel one-piece wanddecoratie genoemd. Het woord zegt het al: uit één stuk kan jouw complete muur worden voorzien van behang. Digimura behang geeft topkwaliteit fotoprints en voldoet aan alle wettelijke eisen voor openbare ruimtes.

Fotopanelen

Een mooie plaat op de muur kan een geheel andere look geven aan jouw bedrijfsruimte. Wat dacht je van een eerbetoon aan jouw producten meteen prachtige campagne foto? Of een mooie afbeelding voor extra sfeer? Fotopanelen zijn te leveren allerlei materialen:

1. Acrylaat. Een glashelder resultaat! Doorjouw afbeelding te printen op de achterzijde van een plexiglas paneel ontstaat diepte in jouw afbeelding. Een waar kunstwerk.

2. Dibond. Wanneer aluminium en kunststof (polyethyleen) samenwerken, ontstaat een prachtig materiaal: dibond. Dibond is een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat. Het is extra stevig en geeft een minimalistische look aan jouw interieur.

3. Brushed Aluminium. Wil jij het materiaal van jouw fotopaneel laten spreken? Kies dan voor een brushed aluminiumwandpaneel! Door de matte afwerking ontstaat een robuust effect.

4. Sublimatie. Aluminium bedrukken met hittegevoelige inkt: dat is sublimatie! De inkt wordt doormiddel van een transferpers bij een temperatuur van 200º C en hoge druk in de coating gebracht op het aluminium. Door deze speciale coating krijgen foto's meer scherpte en kleur. Hoogwaardig aluminium en weerbestendig!

Dibond fotopanelen fleuren de saaie gang op van deze flat.

Slimme oplossingen

Je kunt er ook voor kiezen om jouw wanden een functionaliteit te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van kasten of wandpanelen van whiteboard materiaal?

Wanddecoratie van whiteboard folie bij Turien in Alkmaar: super handig!

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Donnie!

Donnie Muller
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Donnie Free D Sign

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
portfolio

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media