bmw x5 met metallic wrap voertuig wrappen

Muurstickers

De bootschap blijft plakken met muur- en vloerstickers

Muur- en vloerstickers geven elke ruimte een boost. Ze maken het mogelijk om jouw boodschap op een ludieke manier te communiceren en sfeer aan te brengen in je interieur. Van eenvoudige details tot een full colour print op de hele wand, we kunnen het allemaal.

Creëer eenvoudig een toffe eyecatcher in je pand. Onze stickers zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik en kunnen in alle soorten, maten en kleuren geprint worden. Nieuwsgierig? We laten je graag kennis maken met de mogelijkheden!

Creëer eenvoudig een toffe eyecatcher in je pand met sticker op je vloer, muur of deuren.

Muurstickers. Simpele oplossingen met grote impact

Soms kan een simpele sticker een groot effect hebben op de sfeerbeleving binnen je bedrijfspand. Ga voor een strakke muursticker met jouw logo of kies voor een ludieke bestickering van meerdere oppervlaktes bij elkaar. Bijvoorbeeld een sticker op het raam dat doorloopt op de muren. Of het oog het nou wil of niet, het trekt de aandacht. Zeker weten ;-)

Vloerstickers met antislip laag

We hebben ze inmiddels gemaakt voor in winkels, sportscholen, ziekenhuizen, parkeergarages, maar ook in kantoren. Vloerstickers. Onder andere bedoeld om mensen te attenderen op een bepaalde actie, als blikvanger, maar ook gebruikt als wegwijzers. Tegenwoordig zijn vloerstickers ook uitermate geschikt als sfeermakers. Met gemak wordt er een Perzisch tapijt aangebracht. Prachtig om te zien, maar zonder struikel- en valgevaar. En dit is slechts één voorbeeld van velen.

No items found.

Interieurwrapping

Een kast, deur, meubel of complete ruimte als een lift volledig inpakken met (geprinte)folie? Dat is interieurwrapping. Of het nou jouw huisstijlkleur is of een high quality foto; alles is mogelijk! We helpen je graag met het maken van een ontwerp aangepast op de grootte van jouw object.

Inspiratie opdoen? Bekijk de blog over interieurwrapping!‍

FDS Wall Art

Transformeer ieder gewenst oppervlak tot blikvanger met FDS Wall-Art!  Een full color visual wordt op flinterdunne folie geprint en vervolgens verwarmd aangebracht. De folie is op de muur nagenoeg onzichtbaar, waardoor een muurschildering effect ontstaat. Heb je nog een saaie stenen wand? Of kunnen je tegels wel wat inspiratie gebruiken? Vrijwel alles is mogelijk, laat je inspireren!

Muur- vloer of deurstickers voor jouw bedrijf? FDS Signmakers!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
No items found.
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Jur!

Jur
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
De meest gestelde vragen over
This is some text inside of a div block.
staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

No items found.

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: