Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Beurzen & Winkelinrichting

40 procent meer omzet door winkelupdate!

Speciaalzaak Mekelenkamp

In samenwerking met Donker Winkelstyling heeft Free-D-sign Speciaalzaak Mekelenkamp een update gegeven. Hierbij was de opdracht om de uitstraling van de winkel te laten kloppen met de kwaliteit van de producten (kaas, noten en meer). Ook wilde Mekelenkamp meer overzicht creëren om de klantervaring te optimaliseren. Ons team is vol enthousiasme aan de gang gegaan en de resultaten waren verbluffend; een stijging van de omzet met 40 procent!

De verlichte geveltekst & uitsteekbak zorgen voor extra opvallendheid

Wat heeft Free-D-Sign gedaan?

Om extra op te vallen en een chique uitstraling te geven heeft Free-D-Sign de gevel van de speciaalzaak onder handen genomen. Hierbij is de gevel voorzien van een verlichte geveltekst & uitsteekbak. Om in te spelen op het gevoel en een goede eerste indruk is voor het raam een mooie foto geplaatst in een lichtbak. Zo valt de winkel ook in het donker op!

Ook de binnenkant van de winkel kreeg een update; om meer overzicht te creëren heeft het team van Free-D-Sign op 4 verschillende plaatsen freesteksten geplaatst. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen en het iets duidelijk te maken. Denk aan je bedrijfsnaam op de gevel van je pand of bewegwijzering binnenin het pand. 

Het resultaat

De winkelupdate zorgde naast een hoop leuke reacties voor veel positieve gevolgen. De omzet van de winkel is gestegen met 40 procent (40 procent!). Ook heeft de inzichtelijke verdeling het mogelijk gemaakt voor de winkel om het assortiment uit te breiden.

Is jouw winkel ook toe aan een update? Wij helpen je graag om een onvergetelijke indrukte maken!

Freesletters geven een professionele uitstraling en creëren overzicht
Uitsteekbak met logo
De haakse uitsteekbak een geeft een chique uitstraling en maakt de winkel opvallend vanaf afstand
In het donker geeft de foto licht; dat valt op!
Beurzen & Winkelinrichting

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media