Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Borden en Doeken

Bouwbedrijf De Nijs pakt in dit jaar..

1200 m2 steigerdoek voor Lapis Lazuli huur- en koopwoningen

Midden in het centrum van Heerhugowaard wordt een gigantisch appartementencomplex gerealiseerd door Bouwbedrijf De Nijs: Lapis Lazuli! Om het straataanzicht mooi te houden en om voorbijgangers te enthousiasmeren is het gehele gebouw ingepakt met meshdoek. En deze 1200 vierkante meter doek is extra bijzonder: hij is voorzien van één op één prints van het eindresultaat!

Soundmesh

Soundmesh is een geperforeerd PVC doek met een matte, zeer open structuur. Door deze open structuur zijn deze doeken meer bestemd tegen harde wind. De naam Soundmesh leent zich uit de geluid doorlatende eigenschappen van het doek. De doeken zijn gezoomd en voorzien van ringen en zijn met spanners bevestigd aan de stijgers.

Kerstgroet

Het gigantische doek, dat bijna een kunstwerk is, is ook gelijk benut om reclame te maken. De Nijs heeft deze reclame stijlvol gegoten in een kerstboodschap.

Borden en Doeken

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media