Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Freesletters

Reclamestudio Anytime: klaar voor de toekomst!

Het nieuwe clubhuis van Reclamestudio Anytime is met gevelsigning, een entreezuil en gewrapte kozijnen klaar voor de toekomst!

Een nieuw pand. Dat verdient een waardige blikvanger! Keer drie. Plus alle andere outdoor signing mogelijkheden om zichtbaarheid te vergroten en de juiste uitstraling te creëren. Kortom: Het nieuwe clubhuis van Reclamestudio Anytime is met dit complete signpakket klaar voor de toekomst!

Gevelsigning op grote hoogte

Met letters vertel je simpelweg meer. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen. Vooral op de gevel; het visitekaartje van je bedrijf. Voorbijgangers kunnen er niet om heen. Helemaal wanneer je de letters rondom het gehele pand aanbrengt.

Kozijnen & stootborden: it's a wrap!

Een andere look geven aan kunststof kozijnen of stootborden? Dat kan eenvoudig met kozijnfolie. Het biedt extra bescherming aan je kozijnen en gaat superlang mee. De folie is krasvast en eenvoudig schoon te maken. Genoeg redenen voor Anytime om de kozijnen en stootborden ook mee te nemen in het project. Het strakke plakwerk is de finishing touch op de uitstraling van het pand.

De complete signing van jouw bedrijf uitbesteden?

Dan ben je bij FDS aan het juiste adres. We denken graag met onze klanten mee om één kloppend geheel te creeeren. Een geheel dat blijft hangen en zorgt voor de juiste sfeerbeleving. Onze mensen en machines zijn tot een hoop in staat. We ontzorgen jou in het gehele traject, van ontwerp tot montage. Neem contact op en laat je verassen door onze signmakers!

Freesletters

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media