"Free-D-Sign: een goede match door vakkennis en ervaring in de zorg"
Resi
van der Voort (directiesecretaresse)

"Wij hadden het interieur van Woonzorgcentrum De Houttuinen gezien en waren daar heel enthousiast over. Ik heb daarom contact opgenomen met Free-D-Sign, omdat zij dit project hebben uitgevoerd.

Wij hebben bij onze vestiging in Overspaarne het interieur van het loopcircuit voor de bewoners aangepast. Hierbij heeft Free-D-Sign verschillende sfeerruimtes ontworpen en geplaatst: de bioscoop, de strandhoek, het stadsaanzicht en de bushalte.

De strandhoek is mijn favoriet. Mensen zitten hier heel graag. Een bewoner zei laatst: “Vroeger ging ik zo graag naar het strand en liep ik altijd de zee in. Ik zou dat nu zó graag willen!” Bewoners gaan door de strandhoek het gesprek met elkaar aan. De hoek met het stadsaanzicht hielp een bewoonster om oude herinneringen terug te halen over haar huis in Haarlem waar zij voorheen had gewoond. De interieuroplossingen brengen naast gesprekken ook herinneringen naar boven, wat erg belangrijk is voor onze bewoners met Alzheimer of dementie."

Wij zijn dan ook zeer tevreden met Free-D-Sign en zouden hen aanbevelen aan andere zorginstellingen. Ze denken graag met je mee en hebben vaak een beter beeld van hoe iets er uit komt te zien. Wij hebben de know-how in huis over wat wij willen voor onze bewoners, en dat vormde een goede match. En daarbij heeft Free-D-Sign al enorm veel ervaring in de zorg, dat vonden wij erg prettig. Het is fijn als je niet zo veel hoeft uit te leggen en dat werkzaamheden worden verricht met begrip naar onze bewoners.”

Bekijk het project

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media