4 toffe interieurwrap ideeën

4 toffe interieurwrap ideeën

4 toffe interieurwrap ideeën

Wrappen is het aanbrengen van een laag vinyl op oppervlaktes. Veel mensen zijn bekend met Carwrapping, waarbij een complete auto of onderdelen worden bekleed met folie. Het geeft een totaal andere look aan ieder voertuig. Maar wist je dat interieurobjecten als meubels, muren of deuren ook gewrapt kunnen worden? Elk interieur kan met folie een fantastische metamorfose ondergaan! In deze blog geven wij jou 4 toffe interieurwrap ideeën!

Wat zijn de voordelen van een interieurwrap?

·      Producten krijgen een tweede leven, wat beter is voor het milieu;

·      Het restylen met folie is goedkoper dan een nieuw meubel aanschaffen;

·      Interieurobjecten beplakken met folie biedt extra bescherming;

·      Di-Noc folie (een veel gebruikte folie om mee te wrappen) biedt tot twaalf jaar garantie bij het restylen van interieurelementen;

·      De folies zijn te bestellen in allerlei prints, kleuren en afwerkingen. Je hebt dus een uniek ontwerp!

Keukenwrap

Je complete (bedrijfs)keuken restylen zonder te veel geld kwijt te zijn? Overweeg dan een keukenwrap. Zowel kasten, handgrepen, muren als aanrechtbladen zijn volledig te transformeren met interieurfolie. Gaaf is het om je complete keuken te bekleden met een matte kleur, beton of houtlook folie. Er is veel mogelijk!

Nét echt: deze kuikenkastjes zijn beplakt met houtlook én -feel interieurfolie!

Maar wat wij helemaal gaaf vinden? Een los onderdeel (als een koelkast) beplakken met een kunstwerk!

Keukenwrap koelkast wrap folie melkmeisje kunst
Een koelkast gewrapt met het melkmeisje van Vermeer

(Lift) deuren wrappen

Het kan zo pijnlijk zijn: je hele interieur in dezelfde stijl en dan totaal andere deuren. We zien vaak als een functioneel voorwerp en meer niet. Maar wie zegt dat ze alleen de functie van open- en dicht doen hebben? Beplakt en wel geven deuren net dat beetje extra aan het interieur. Net die persoonlijke touch. Deuren geven sfeer en een goed gevoel. En dat door het plakken van een eenvoudige sticker. Hoe mooi is dat!

interieur wrap folie lift deur wrap
Een gave optische illusie voor de liftdeur van een kantoorpand

Bureau’s, tafels en balies wrappen

Alles in dezelfde kleur en stijl hebben? Meer warmte aanbrengen door kunststof te beplakken met houtlook folie? Of een statement maken door een opvallend ontwerp? Allemaal goede redenen om bureaus, tafels of balies te wrappen met interieurfolie. Neem bijvoorbeeld deze bedrijfskantine, waarbij tafelbladen, het keukenblok en zelfs de lampenkappen zijn gewrapt in folie!

bedrijfskantine herstylen restyling folie wrap interieur
Alles op deze foto is gewrapt: de muren, de tafels, het keukenblok en zelfs de lampenkappen!

Kasten wrappen

Een vindingrijke klusser bouwt zelf zijn meubels van goedkope materialen en gebruikt de folie om alles bij elkaar te laten passen. Je raad het al: ook kasten zijn eenvoudig te wrappen met interieurfolie! Geef jouw kastenwand extra functionaliteit door deze te beplakken met whiteboard folie. Of beplak hem met matte folie afgewerkt met glanzende letters, ook een gaaf resultaat!

kast wrap folie mat zwart sticker vinyl wrapping
Deze kastenwand is een voorbeeld van wat allemaal mogelijk is met interieurfolie!

Jouw interieur een tweede leven geven?

FDS Signmakers is dé expert op het gebied van wrappen met folie. In welke vorm dan ook. Van alle soorten voertuigen en interieurmeubels tot muren en deuren. Wij leveren graag maatwerk en gaan een uitdaging niet uit de werk. Wrappen doen wij uitsluitend met kwalitatieve folie zodat jij zo lang mogelijk plezier hebt van je spullen. Door een breed scala aan interieurwrapping projecten weten wij wat mogelijk is. Neem vrijblijvend contact met ons op, we verassen je graag! 

Bekijk al onze interieuroplossingen

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign