Muurstickers en vloerstickers boosten jouw interieur!

Muur- en vloerstickers geven elke ruimte een boost. Ze maken het mogelijk om jouw boodschap op een ludieke manier te communiceren en sfeer aan te brengen in je interieur. Van eenvoudige details tot een full colour print op de hele wand, we kunnen het allemaal.

Creëer eenvoudig een toffe eyecatcher in je pand. Onze stickers zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik en kunnen in alle soorten, maten en kleuren geprint worden. Nieuwsgierig? We laten je graag kennis maken met de mogelijkheden!

Creëer eenvoudig een toffe eyecatcher in je pand.
FDS Signmakers? Dé signexpert van Noord-Holland!

Muurstickers. Simpele oplossingen met grote impact

Soms kan een simpele sticker een groot effect hebben op de sfeerbeleving binnen je bedrijfspand. Ga voor een strakke muursticker met jouw logo of kies voor een ludieke bestickering van meerdere oppervlaktes bij elkaar. Bijvoorbeeld een sticker op het raam dat doorloopt op de muren. Of het oog het nou wil of niet, het trekt de aandacht. Zeker weten ;-)

Muurstickers Arcam FDS Signmakers
muurstickers carwrapfolie muurfolie visual FDS Signmakers

Vloerstickers met antislip laag

We hebben ze inmiddels gemaakt voor in winkels, sportscholen, ziekenhuizen, parkeergarages, maar ook in kantoren. Vloerstickers. Onder andere bedoeld om mensen te attenderen op een bepaalde actie, als blikvanger, maar ook gebruikt als wegwijzers. Tegenwoordig zijn vloerstickers ook uitermate geschikt als sfeermakers. Met gemak wordt er een Perzisch tapijt aangebracht. Prachtig om te zien, maar zonder struikel- en valgevaar. En dit is slechts één voorbeeld van velen.

vloerstickers antislip laag

Interieurwrapping

Een kast, deur, meubel of complete ruimte als een lift volledig inpakken met (geprinte)folie? Dat is interieurwrapping. Of het nou jouw huisstijlkleur is of een high quality foto; alles is mogelijk! We helpen je graag met het maken van een ontwerp aangepast op de grootte van jouw object.

Inspiratie opdoen? Bekijk de blog over interieurwrapping!

lift deur wrapping FDS Signmakers
kastenwand wrapping

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout Bos
Verkoop buitendienst

Bel me direct op dit nummer

Donnie Free D Sign

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
WAAR WE #TROTS OP ZIJN

Onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media