Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gevelreclame-en-Lichtreclame

Gevelsigning voor het Stadsarchief

3.700 stipjes op de gevel van het Amsterdamse Stadsarchief

Ruim 3.700 stipjes hebben onze signmakers geplakt op het nieuwe gebouw van het Amsterdamse Stadsarchief. Niet stip voor stip, uiteraard, maar per deel is de gevelsigning van maar liefst 12 meter hoog aangebracht. En met een geweldig resultaat. Al zeggen we het zelf.

In het midden van de drie kruizen zijn zonnepanelen op het gebouw bevestigd. Hierop hebben we 'translucent vinyl' aangebracht. Deze transparante raamfolie bedekt de ondergrond niet en laat het licht door. Wel zo handig op de zonnepanelen ;) Boven en onder de panelen is 'reflective vinyl' gebruikt.

Maar we hebben niet alleen maar op hoogte gewerkt. Op de grond mochten onze monteurs bij de dienstingang nog een opvallend bewegwijzeringsbord plaatsen.

Dit unieke en te gekke project mochten we uitvoeren in opdracht van RGN brand identity services. Heel blij mee. Super trots op.

Gevelreclame-en-Lichtreclame

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media