Gevelsigning voor het Stadsarchief

Gevelsigning voor het Stadsarchief

Gevelsigning voor het Amsterdamse Stadsarchief, een uniek en te gekke project in opdracht van RGN brand identity services. Heel blij mee. Super trots op.
Gevel en terrein Signing

Ruim 3.700 stipjes hebben onze signmakers geplakt op het nieuwe gebouw van het Amsterdamse Stadsarchief. Niet stip voor stip, uiteraard, maar per deel is de gevelsigning van maar liefst 12 meter hoog aangebracht. En met een geweldig resultaat. Al zeggen we het zelf.

In het midden van de drie kruizen zijn zonnepanelen op het gebouw bevestigd. Hierop hebben we 'translucent vinyl' aangebracht. Deze transparante raamfolie bedekt de ondergrond niet en laat het licht door. Wel zo handig op de zonnepanelen ;) Boven en onder de panelen is 'reflective vinyl' gebruikt.

Maar we hebben niet alleen maar op hoogte gewerkt. Op de grond mochten onze monteurs bij de dienstingang nog een opvallend bewegwijzeringsbord plaatsen.

Dit unieke en te gekke project mochten we uitvoeren in opdracht van RGN brand identity services. Heel blij mee. Super trots op.

In samenwerking met:

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: