De gevel én het interieur aangepakt

Op grote hoogte reclame maken, dat doet Phidra Accountants & Adviseurs sinds kort. Op grote hoogte hebben onze monteurs namelijk rondom het pand vier keer een lichtreclame van hun logo bevestigd. Uiteraard nadat ons productieteam deze uiterst vakkundig heeft gemaakt in onze eigen werkplaats.

Net als de deco frame doeken die in de werkruimtes in het pand zijn opgehangen. Drie wanddecoraties van maar liefst 5 bij 2 meter, één van 3 bij 2 en één van anderhalf bij 2 meter. Knapperds zijn het, stuk voor stuk. Met recht waardevolle aanvullingen op het bestaande interieur.

Ware eyecatchers dus bij Phidra. Zowel op de gevel, als op de wanden. Zowel van buiten als van binnen. Een professionele uitstraling geeft de lichtreclame aan het pand. Terwijl de prints op de wanden net dat beetje extra bijdragen aan een fijne werkomgeving.

Wat wij het liefste doen? Jouw (bedrijf) laten opvallen!

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte?

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

PHIDRA
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.