Eindelijk opvallen met lichtreclame

Het is weer zover, de herfst is begonnen. En dat betekent kortere dagen. De ochtenden zijn donker, maar ook in de avond begint de schemer al vroeg. Eindelijk. Immers, hoe langer het donker is, hoe langer lichtreclame opvalt…

Zoals deze lichtreclame van CYSO Group. Maar liefst zeven meter breed en 1 meter hoog. Negen verlichte #doosletters en een verlicht #beeldmerk. Keer twee. Dat is flink reclame maken voor het Alkmaarse bedrijf.

Niet alleen op hoogte, maar ook op de grond mochten we lichtreclame plaatsen. Voor het gebouw straalt een geweldig mooie zuil die aangeeft waar de entree zich bevindt, welk huisnummer het pand heeft en wie de bewoners zijn. Met gemak te vinden dus, CYSO Group, ook in het donker.


Reclame maken
Lichtreclame is een super effectief middel om de hele dag en nacht door te stralen. Je trekt de aandacht en houdt deze ook even vast. Of men nu wil of niet, het oog trekt ernaartoe. Zeker weten.

Van meters hoge letters op je gevel, tot een verlichte reclamezuil voor jouw pand. Wat je ook kiest, het wordt een eyecatcher in de duisternis. Jouw logo en/of pay-off, letters en/of figuren? Welke soort LED? Wat jij ook wilt, de mogelijkheden zijn oneindig. Onze studio kan je er alles over vertellen, met liefde.

(Licht)reclame vervangen?
Heb je al lichtreclame op je pand? Laat dit dan door ons controleren. Geen ergere miskleun dan wanneer er een letter of gedeelte van het logo stuk en dus niet verlicht is, of wanneer het doek vaal en niet meer scherp is. Maar wellicht kan een onderhoudsbeurt ook kosten efficiency opleveren. Al eens gedacht aan LEDverlichting bijvoorbeeld?

(Licht)reclame op je gevel valt op, missers ook ;)

Lichtreclame van Cyso Group straalt in het donker.
De gevelreclame van Cyso Group wordt geplaatst.

De entree zuil overdag en in het donker.
GEVEL- en LICHTRECLAME
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.