Etalage = visitekaartje

Doorlopen of stilstaan Dat een goede etalage het halve werk is, dat weten ze bij de exclusieve beddenspeciaalzaak Bröring maar al te goed. “Onze etalages bepalen of een voorbijganger doorloopt of even binnenstapt. En in ons geval zijn onze etalages verlengstukken van onze showroom.” Aan het woord is Roger Blankert, Commercieel Manager bij Bröring. Sinds 1929 vakspecialist in slapen en wonen, gevestigd aan het Groot Gelderlandplein in Amsterdam.

Al jarenlang wordt Free-D-Sign ingeschakeld om de ideeën voor winkelinrichting in de praktijk uit te voeren. Recent zijn de twee etalages aan de buitenzijde van de prachtige winkel aangepast in de nieuwe huisstijl met nieuw behang, een verlicht frame met een afbeelding en uitgefreesde letters.

Nee is geen antwoord “Al jaren vertrouwen we met volle tevredenheid op de kennis en kunde die Free-D-Sign in huis heeft. Wij twijfelen soms of onze ideeën wel in uitvoering kunnen worden gebracht, maar hebben nog nooit een ‘nee’ gehoord. Het directe en persoonlijke contact is fijn. Eén belletje naar Warmenhuizen is genoeg.”

https://broring.com/

Download de brochure
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.