FDS (bedrijfs)kleding verhuist naar specialist

Free-D-Sign levert geen bedrukte (bedrijfs)kleding meer. Om in de toekomst kwaliteit te kunnen garanderen is uitbreiding nodig. Uitbreiding van het assortiment en van de showroom- en productieruimte in onze werkplaats. En dat is op dit moment simpelweg geen optie. Hoe jammer we dat ook vinden. Het bedrukken van (bedrijfs)kleding hoort echter thuis bij een specialist. Eentje die snel kan handelen en snel kan leveren. En die specialist hebben we gevonden. SMP SportsCare neemt per direct al onze activiteiten op het gebied van het bedrukken van kleding over.

Garantie verzekerd Niet alleen hebben zij een flinke dosis kennis en ervaring in huis, het assortiment dat ze bieden is vele malen uitgebreider en kan op elk gewenst moment worden gepast in hun eigen showroom in Heerhugowaard. Kwaliteit en service is een garantie en daarom verwijzen we met een gerust hart door.

Focussen wij ons ondertussen nóg meer op onze signactiviteiten : alle vormen van binnen- en buitenreclame, interieurstyling en decoratie.

Download de brochure
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.