Het oog wil ook wat

De (nieuwe) huisstijl is doorgevoerd op allerlei communicatiemiddelen. Het logo staat op de etalage, op het briefpapier, de website heeft de kleuren die passen bij het gekozen logo en de (bedrijfs)auto is bestickerd. Maar is het ook al doorgevoerd in het interieur van de zaak? “Het interieur van een winkel is sfeerbepalend. Het moet mensen immers uitnodigen om de winkel binnen te stappen. Daarnaast moet het interieur zo gebouwd worden dat het tevens fungeert als prima werkomgeving voor de medewerkers.” Het zijn de woorden van Donker Winkelstyling. Het bedrijf uit Geldermalsen houdt met al deze factoren rekening bij de interieurbouw van winkels en realiseert zo een optimale winkelbeleving.

Kwaliteit, service en vertrouwen Bij het inrichten of restylen van winkelpanden schakelt Donker Winkelstyling met enige regelmaat Free-D-Sign in. Warmenhuizen en Geldermalsen, het is een stukje rijden. “Maar dat maakt voor ons niets uit,” zegt Donker Winkelstyling. “Wij werken door het hele land. Dus afstand kennen we niet. Waar het ons om gaat, dat is kwaliteit en service en dat is wat we bij Free-D-Sign vinden. Het snelle schakelen en het vertrouwen dat het altijd goed komt. Dat is er altijd en daar worden we blij van.”

https://www.donkerwinkelstyling.nl/

Interieurreclame Het maakt de beleving van jouw bedrijf of winkel compleet. Weten hoe? Vraag ons naar de eerdere projecten die we hebben gedaan, we laten ze je graag zien! Ons werk? Dat richt in!

Download de brochure
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.