NIEUW NIEUW NIEUW - LEDschermen.nl

Een concert aan zee, evenement in het park, of festival in de stad. Geen plek is te gek voor onze LED-schermen. Op welke locatie wil jij het publiek van ver af laten meegenieten?Of wil je (tijdelijk) wat extra reclame maken en de promotie van je bedrijf een boost geven? Langs de snelweg, in een weiland, op een beurs of op je eigen bedrijfsterrein?Waar je maar wiltVanaf nu kun je bij Free-D-Sign LED-schermen huren. De schermen (330 x 220 cm) zijn mobiel en dat willen zeggen; waar je maar wilt neer te zetten. Heb je al een plaats in gedachte?

Want op het scherm kun je laten zien wat je wilt. Elke boodschap in welke vorm dan ook kun je er op kwijt. Denk aan een presentatie in slides, een video, of zelfs live feeds. Eenvoudig in te stellen en ter plekke aan te passen vanaf je computer.

Op grote hoogteEn het scherm – en dus jouw boodschap – trekt de aandacht op 6 meter hoogte. Zeker weten. Beelden zeggen namelijk meer dan woorden, en bewegende beelden helemaal. Die trekken niet alleen de aandacht, ze blijven die aandacht vasthouden en ze blijven hangen. Echt.

Meer weten over het huren van één van onze LED-schermen?  Neem dan snel contact met ons op : info@ledschermen.nl. Voor je het weet staat jouw boodschap op eenzame en grote hoogte!

Aandacht is alles...

Download de brochure
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.