Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Voertuigen Signing

Autobestickering van Groningen tot Amsterdam

Het hele wagenpark dezelfde uitstraling.


We zijn de tel een beetje kwijt geraakt, maar inmiddels hebben we het wagenpark van Lijfering al flink onder handen mogen nemen. Met veel plezier. Want het leuke aan ons werk is dat we het letterlijk op de weg zien rijden. En wie heeft dat?

Ze vallen steeds meer op. De vrachtwagens, bakwagens, trailers en personenauto’s van de drankengroothandel. Je komt ze dan ook door het hele land tegen. Ze hebben het druk. en dat is maar goed ook. Want hoe vaker langs ‘s heeren wegen, hoe beter. Hoe meer reclame er wordt gemaakt tenslotte.

Hun tijd is dus schaars. Het is dan maar goed ook dat onze monteurs met hetzelfde gemak op locatie (bedrijfs)auto’s bestickeren. Want gaan wij aan de slag, dan staat jouw planning wat ons betreft voorop. We realiseren ons maar al te goed dat je eigenlijk niet zonder je wagen kan. En elk uur stil staan, is verloren tijd.

Voor plakken op locatie draaien onze signmakers hun hand niet om. Met hetzelfde gemak. Kwaliteit, zoals altijd verzekerd.

Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media