Dierenpark Blanckendaell heet je welkom!

Dierenpark Blanckendaell heet je welkom!

Portalen, banieren, borden en panelen maken de beleving compleet voor het van Blanckendaell Dierenpark!
Gevel en terrein Signing

Nog voor binnenkomst beginnen de kinderhartjes sneller te kloppen. Een glimlach verschijnt, terwijl de spanning verdwijnt. Naast de gigantische papegaai is het Blanckendaell Park een aantal eyecatchers rijker. Kinderen die direct beginnen te fantaseren, ouders wisselen een tevreden blik. Een optimale klantbeleving is waar dit exotische dierenpark voor staat. Trots zijn wij dat wij hier samen met dierenpark een nieuwe dimensie kunnen toevoegen. De vrolijke signing maakt de beleving van een dagje dierenpark compleet!

Ontspannen routing

Vrolijke koppies, ontspannen routing, het werkt allemaal mee. Het gemak begint al bij de entree. Een kleurrijk welkomstportaal en diverse borden maken het vinden van het park een koud kunstje. Eenmaal binnen vloeit de beleving voort. Kleurrijke routing & aanduidingsborden wijzen de wegen vertellen een verhaal. 

Print & frees panelen

Een beleving creëren, daar draait het om. Daarom is naast de bewegwijzering en het vrolijke bezoekerstreintje welke wij al eerder hebben gerealiseerd op meerdere plekken signing aangebracht. Kleurrijke gevelpanelen gemonteerd uit 18 verschillende delentrekken de aandacht! Volledig fullcolor geprint & contour gefreesd met onze slimme Zünd. Een soortgelijke blikvanger is aangebracht op de gevel van het restaurant. De kracht van herhaling doet zijn werk ;-)

Baniermasten

Een vlag die je altijd met de juiste kant tegemoet wappert. Baniermasten zijn ultiem. Ze geven extra luxe uitstraling en zijn bovendien weerbestendiger.

Maatwerk van ontwerp tot montage

Bijzonder is dat nagenoeg ieder teamlid zich heeft ingezet om deze tropische verrassing waar te maken. Samen met het dierenpark brainstormden we over de gewenste look en feel. Daarna ging onze studio aan de slag met het ontwerp en werden slimme constructies uitgedacht aan de tekentafel. Om dit vervolgens tot leven te zien komen op de printers en tijdens de montage op locatie blijft een feest om te zien. Maatwerk en vakmanschap komen hier samen. Wat een knaller!

Welke uitdaging geef jij ons?

FDS Signmakers? Veel ervaring, alles in eigen huis. FDS springt eruit door de persoonlijke benadering van projecten en haar klanten en geeft daarmee net dat beetje extra. Naast het simpelweg uitvoeren van een opdracht, zijn het de medewerkers die van elke opdracht maatwerk maken. We sparren en ontzorgen onze klanten graag, van ontwerp tot montage. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Stel je vragen via het contactformulier, bel of stuur ons een mail. We helpen je graag!

In samenwerking met:

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: