Een bouwplaats vol K_Dekker signing..

Een bouwplaats vol K_Dekker signing..

FDS verzorgde de signing, de promotie & bewegwijzering rondom bouwproject Parkeergarage Stadshuisplein Purmerend van K_dekker
Borden en Spandoeken

In Purmerend onder het stadhuisplein bouwt K_Dekker een 2-laagse parkeergarage. Een indrukwekkend ondergronds pand welke ruimte geeft aan maar liefst 305 auto’s. Bovenop de garage komt een parkachtig groen stadsplein. FDS verzorgde de signing, de promotie & bewegwijzering rondom dit indrukwekkende project. Bovendien is FDS al jarenlang signpartner van K_Dekker. Eenmaal op de bouwplaats kwamen de verschillende typen signing samen. Een opvallend en eenduidig eindresultaat met natuurlijk de bouwhekdoeken als eyecatcher!

"Het is gaaf om te zien: alles komt hier samen. Van de bestickerde masten, graafmachines en bouwketen tot bouwhekdoeken en bewegwijzering."- Ewout Bos, accountmanager K_Dekker

Bouwhekdoeken vertellen een verhaal

Om omwonende mee te nemen in de werkzaamheden, de werkplaats af te schermen en K_Dekker natuurlijk te promoten is een reeks bouwhekdoeken ontworpen en geproduceerd. En niet zomaar een reeks. 61 doeken met daarop 15 verschillende ontwerpen vertellen het verhaal van dit omvangrijke project. Van de verschillende fases in de bouw tot de betrokkenen binnen het project.

Ook zijn verschillende doeken voorzien van kijkgaten, waar voorbijgangers de voortgang op de bouwplaats kunnen bekijken. Een leuk extra element om omwonende betrokken te houden. In plaats van meshdoek, een veelgebruikt materiaal voor bouwdoeken, is gebruik gemaakt van bisonyl. Dit om de kleine details leesbaar te houden en het hogere kwaliteitsniveau van het materiaal. Handig, want de doeken moeten een tijdje meegaan.

Bewegwijzering: van A naar B op de bouwplaats

Op de bouwplaats is informatievoorziening van groot belang. Van het aanduiden van zones en ruimtes tot het duidelijk communiceren van geldende regels. Wat zijn de risico’s die ik loop als ik de bouwplaats betreed? En waar kunnen bezoekers zich melden? Vanaf waar zijn PBM's verplicht? Alles wordt duidelijk aangegeven. Met materiaal als magneetplaat en geschuimd PVC eenvoudig aangebracht op hekken of de bouwkeet. Iedere zone of ruimte wordt overzichtelijk aangeduid.

Ketenpark signing

Het volledige ketenpark in bestickerd in de huisstijl van het bouwbedrijf. Ook is raambestickering aangebracht wat naast dat het er natuurlijk leuk uitziet ook privacy creëert in de kantoorruimtes. De bekende K_Dekker poppetjes bedekken de ramen van verschillende units.

Machinepark bestickering

Ook het indrukwekkende machinepark mocht niet achterblijven. Ook hier is het logo. Bovendien zijn de kleuren van de huisstijl gewrapped op verschillende onderdelen. Een knap staaltje plakwerk :-)

FDS Signmakers? Op ons kun je bouwen!

FDS Signmakers is dé specialist in Signing voor de bouw. Van reclame en belettering tot bewegwijzering en decoratie. Al meer dan 20 jaar werken wij voor toonaangevende bouwbedrijven, waaronder K_Dekker. Vertel ons je wensen, we helpen je graag om jouw merk uit te bouwen met signing!

In samenwerking met:

K Dekker Bouw & Infra Warmenhuizen

"Altijd een alerte reactie. Dat werkt wel zo prettig, zeker wanneer de prijs - kwaliteit verhouding helemaal klopt.”

Borden en Spandoeken

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: