Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Voertuigen Signing

Je huisstijl doorvoeren op een trailer?

Een stijlvolle DAF bestickering voor Dynamic Rush

De gloednieuwe trailer van Dynamic Rush Transport is klaar voor opvallende kilometers op de weg. De gehele trailer is beplakt met folie in huisstijl kleuren van Dynamic Rush.

Naadloos en strak..

Meestal worden trailers bestickerd uit verticale banen. Bij deze trailer is dit niet het geval geweest. De 10 meter lange trailer is horizontaal beplakt met folie voor een naadloos resultaat. De folie kleuren zijn aangepast op de lak van de voorzijde. De rode lijn op de voorzijde wordt volledig doorgetrokken door de smalle strook tussen de verschillende oppervlakten folie. Een strak eindresultaat!

Jouw vrachtwagen voorzien van pakkende reclame?

Dan ben je bij FDS Signmakers aan het juiste adres! Wij kunnen jouw voertuig, van welke grote dan ook, transformeren tot blikvanger. Of het nou een full color geprinte afbeelding is, een wrap in kleur naar keuze, het simpelweg voorzien van je logo of een combinatie. Wij kunnen het ontwerpen, produceren en monteren. En dat met aandacht, deskundigheid en vooral plezier. Al nagedacht over hoe jij het optimale rendement kan halen uit je wagenpark? We denken graag met je mee! 

Vrachtwagen bestickering: dat is vakwerk! 
Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media