Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gevel en terrein

DAY & NIGHT gevelsigning voor Honda Welman

Rondom een verlichte blikvanger!

De gloednieuwe vestiging van Honda Welman in Alkmaar in voorzien van 3 verlichte blikvangers. De gevels van dit prachtige pand zijn benut als reclamedragers. Opvallend vanaf de snelweg, maar ook vanaf het bedrijventerrein!

Een verschil van dag en nacht

Grote lichtbakken zijn voorzien van kappen met een brushed aluminium look. Het Welman logo is hierin uitgespaard, zodat het licht hier doorheen schijnt. De letters zijn beplakt met een bijzondere folie: Day/Night folie. Deze mat donkergrijze folie is overdag donker, maar verandert in wit wanneer deze van de achterzijde wordt belicht.

Lichtreclame op je pand?

Slimme zet. Je krijgt immers maar één kans voor die eerste, verpletterende indruk. En die indruk, die maak je met de uitstraling van je pand, hét visitekaartje van je bedrijf. Benut daarom je gevel of je terrein als reclamedragers. Buitenreclame is namelijk één van de meest effectieve manieren om op te vallen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van lichtreclame ben je bij FDS Signmakers aan het juiste adres! We helpen je graag met het creëren van de optimale blikvanger voor jouw bedrijfspand!

Meer over licht- en gevelreclame

Gevel en terrein

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media