Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gevelreclame-en-Lichtreclame

Welcome to Neomounts...

Rebranding met in- en outdoor signing

FDS & Neomounts…

Je kan wel zeggen daar waar montage & kwaliteit samenkomen. Innoveren, excelleren en meeveren. Want net als wij, is Neomounts specialist in montageoplossingen. Ieder in zijn eigen vakgebied. Het plaatje voelde niet meer compleet, er moest vernieuwing komen. Vernieuwing die past!  En dat doet het. Na 25 jaar Newstar verandert de merknaam in Neomounts. En bij een nieuwe naam, hoort natuurlijk nieuwe signing. De strakke huisstijl van Neomounts springt eruit en komt terug in, op en rondom het pand.

Wanddecoratie met karakter

Met het fraaie fotobehang krijgt de spreekkamer direct een sprekend stads karakter. Je kan wel zeggen, Haarlem op zijn mooist! 

Ook in de kantine mag geleefd worden.

De karakteristieke koks gaan hier los. Zorg wel dat je goed kan vangen, zo niet, komen wij toch weer behangen. ;-) Fotobehang doen wij graag. Iedere kamer komt hierdoor tot leven. Heb je wel ideeën, maar nog geen foto? Dan vinden wij die toch. Wij denken graag mee! Meer inspiratie?

Indoor freesletters

Met letters vertel je simpelweg meer. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen. Vooral bij de entree worden freesletters veel toegepast. Ze geven een gastvrij welkom aan bezoekers. Zo ook voor Neomounts. Ook zijn de letters op meerdere plekken in het kantoor aangebracht. Net dat beetje extra voor bezoekers en medewerkers ;-)

Lichtreclame aan de gevel(s)

Dag en nacht stralen? Waarom niet twee keer? Voor dubbel zo veel impact zijn twee verlichte blikvangers ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. Ook verzorgde we het vergunning traject. Van het uitwerken van alle tekeningen en het lichtplan tot het indienen en aanvragen van de vergunning bij de gemeente. Wel zo handig toch? Eén partij die alles verzorgd.

Voor Neomounts is de verlichting aangepast op het strakke logo. De donkere delen van het logo worden vanuit de achterzijde verlicht. Het blauwe gedeelte straalt zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde licht uit.

Parkeerborden

Een gastvrij welkom voor bezoekers. Een van de redenen om jouw parkeerplaats te voorzien van parkeerborden. Strakke parkeerborden duiden een parkeer plekje aan, zowel voor bezoekers als medewerkers.

Gevelreclame-en-Lichtreclame

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media