Mooier kan niet. Carwrapping is ultiem.

Voertuigreclame

Van auto’s tot helikopters, carwrapping is hot. Met een flexibele folie pakken we het voertuig in zijn geheel of gedeeltelijk in, waarna de mogelijkheden oneindig zijn.

Wat zijn de voordelen van een carwrap?

Bij een carwrap wordt een voertuig (gedeeltelijk) in beplakt met een stevige vinyl sticker. Deze folie kan van elke gewenste kleur of bedrukking worden voorzien. Je geeft jouw auto op een snelle manier een totaal andere, customized look. Maar er zijn ook meer voordelen van het wrappen van een voertuig:

  • Bescherming: de extra laag beschermt de lak tegen steenslag en krassen. Dus nooit meer die vervelende lakschade op je motorkap, deuren, dak of spiegels;
  • Montage snelheid: Een complete carwrap kan vaak al binnen 1 à 2 dagen gedaan worden. Dit is een groot voordeel in vergelijking tot tijdrovend spuitwerk. Zo kan jij weer snel de weg op!
  • Goedkoper: Wrappen is in vele gevallen goedkoper dan spuiten
  • Doorverkoopwaarde: Door perfecte bescherming behoud je de waarde van jouw voertuig! Plus je kunt de kleur eenvoudig herstellen naar zijn oude staat. Handig indien je voor een gewaagde kleur kiest ;-)
  • Opvallen: een carwrap is hét geheim om van jouw rijdende reclamezuil een unieke eyecatcher te maken!

It's a wrap! Eenvoudig, beschermend, krasbestendig én duurzaam. Maar vooral super tof, zo'n carwrap.

Tesla Carwrapping
Tesla Carwrapping

Welke auto-onderdelen kunnen gewrapt worden?

Van spiegels tot dak, bumper tot raamlijsten, motorkap tot spoiler: een voertuig kan volledig worden beplakt met carwrapfolie. Maar het aanbrengen van een extra accent door slechts een onderdeel te wrappen kan ook erg stijlvol zijn! Wij adviseren niet om onbespoten delen als bumpers te wrappen. Dit omdat de kans op loslaten van de folie groter is.

Chrome delete

Chromen onderdelen als een logo, sierlijsten, dakrail of grill kunnen ook gewrapt worden! Dechroming of chrome delete noemen we dat. En dat is helemaal hot. Kies voor een geborsteld aluminium look of maak je auto all black door deze onderdelen(mat) zwart te wrappen.

Tesla carwrap & dechroming

Striping

Maak je auto extra stoer met toffe striping. Het aanbrengen van banen vanaf de achterzijde, over het dak, tot de bumper geeft een sportieve touch aan ieder voertuig. Maar ook aan de onderrand van de zijkanten staat het enorm stoer (ook wel Sideskirt wrapping genoemd).

Soorten carwrapfolies

Wat is er allemaal mogelijk? De keuze in kleuren en afwerkingen is oneindig en gaat vaak veel verder dan de standaard lakkleuren. Voor iedere gewenste kleur bestaat wel een folie. En wat betreft de afwerking?  Mat, glanzend, metallic,  spiegelend, carbon en hoogglans behoren tot de mogelijkheden.. FDS werkt met folies van topmerken 3M en Avery. Hierdoor bieden wij de ruimste keuze!

Fullcolor Carwrapping
Fullcolor Carwrapping

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

De meest gestelde vragen over Carwrapping staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

Ik heb mijn auto laten wrappen. Moet ik een kleurwijziging doorgeven?

Bij personenauto’s staat de kleur altijd op het kentekenbewijs vermeld. Als je door middel van wrappen de (voornaamste) kleur van je auto wijzigt, moet je de nieuwe kleur doorgeven aan RDW. Bij andere voertuigen hoeft dit niet, omdat de kleur van deze voertuigen niet op het kentekenbewijs staat vermeld.

Mag ik mijn leaseauto laten wrappen?

Vraag dit altijd eerst aan je eigen lease maatschappij. Meestal mag het wel, de leasemaatschappij weet immers ook dat de folie makkelijk verwijderbaar is. Wel dien je de auto natuurlijk folie vrij in te leveren.

Hoe lang gaat een carwrap mee?

Als je wrap op de juiste manier geplaatst en onderhouden is, zal die gegarandeerd 3 jaar of 50.000km meegaan, wat er ook eerst komt. Dat eerste kunnen wij je in ieder geval garanderen :-) Binnen deze periode is er ook een garantie op verwijdering zonder schade.

Wat zijn de kosten een carwrap?

De kosten van een carwrap zijn sterk afhankelijk van het type folie en auto. Zo bepaalt de grootte en de complexiteit in vormen van jouw auto de hoeveelheid folie en uren die nodig zijn. Benieuwd naar een prijsindicatie voor jouw auto? Met een model en folie voorkeur komen we een heel eind om je vrijblijvend te voorzien van een offerte!

Mag een gewrapte auto door de wasstraat?

Een gewrapte auto kan door de wasstraat, indien je kiest voor het juiste wasprogramma. Vermijd harde borstels en hogedrukreiniging van dichterbij dan 60 cm! Wij adviseren: was je carwrap met de hand.

Kan ik wax gebruiken voor mijn carwrap?

Zeker weten! Alleen wel de juiste wax. Carwrap wax beschermt de wrap en zorgt dat deze mooi van kleur blijft. Let wel op welke wax je kiest. Als je bijvoorbeeld een matte carwrap hebt, wil je geen glanzende wax op je auto ;-)

Hoe lang moet ik wachten voordat ik mijn gewrapte auto mag wassen?

Het advies is om, na het aanbrengen van de carwrap, twee tot drie weken te wachten met het wassen van de auto. Ook niet met de hand. Dus modder vermijden en rustig rijden!

Hoe verwijder ik mijn carwrap folie?

Indien je auto is beplakt met een kwalitatieve carwrapfolie is het verwijderen van de wrap vrij eenvoudig. Door de folie warm te föhnen laat deze los en kun je deze beetje bij beetje lostrekken. Let op: zorg dat je het niet té warm föhnt, dan smelt de folie. Geen zin om te pulken? Dan kunnen wij het ook voor je doen. Met liefde.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Jur!

Jur Stroomer
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Donnie Free D Sign

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
waar wij #trots op zijn

Carwrapping projecten

Binnenkort hier onze carwrapping projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media