Niets is onmogelijk met freesletters.

Met letters vertel je simpelweg meer. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen.

Gebruik freesletters voor de gevelreclame van je pand of zet ze in als bewegwijzering. Ook logo’s of beeldmerken zijn heel goed te frezen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We kunnen je een legio aan voorbeelden laten zien en vertellen je er graag alles
over.

Onze slimme Zünd freesmachine doet zijn werk en zorgt voor een 100% nauwkeurig gefreesd logo. Vervolgens hangt het logo altijd recht en strak door op maat gemaakte montagemallen.

Een montagemal doet zijn werk en zorgt dat de letters altijd perfect zijn uitgelijnd
Je kan het zo gek niet bedenken of we kunnen het voor je maken. Welke uitdaging geef jij ons?

Freesletters op de gevel..

Strak, opvallend en vooral volledig te customizen in jouw wensen. Dat zijn de voordelen van een freestekst op de gevel. Door freesletters met afstandhouders op de gevel te plaatsen ontstaat een 3D-effect. Afhankelijk van de lettergrote is er altijd een best passende afstandhouder. Ook qua uitstraling is er veel mogelijk, de letters kunnen uit een gekleurde plaat gefreesd worden, maar kunnen ook voorzien worden van een print naar keuze. Dit houdt in dat ieder gewenst motief, kleurverloop of afbeelding mogelijk is.

Het logo op de voorgevel.

Of in jouw interieur: indoor signing!

Upgrade jouw interieur met Freesletters. Zie je het al voor je? Jouw logo of slogan stijlvol op de muur. Professioneler wordt het niet! Bovendien heeft een wandlogo een hoog scorend vermogen op sociale media.

Freesletters kunnen perfect worden ingezet in je bedrijfspand als extra:

  • Branding;
  • Promotie;
  • Styling;
  • Bewegwijzering.
Geborsteld aluminium letters maken een statement op iedere wand ;-) 

Inside-out! Het is ook mogelijk om een tekst of logo uit te sparen op plaatmateriaal.

Het logo in freesletters op de muur in een vergaderruimte.

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
WAAR WE #TROTS OP ZIJN

Onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media