Bewegwijzering op luchthavens? FDS Signmakers!

Niets zo belangrijk dan je weg te vinden op een luchthaven. Waar is de incheck, waar de bagageband, waar vind ik mijn lief die ik kom ophalen en waar vind ik mijn auto terug op dat immens grote parkeerterrein. Maar vooral waar is mijn vliegtuig! 

En dat dat in alle talen, of liever op zo een manier dat welke taal iemand ook spreekt het in één oogopslag duidelijk is door het icoon of beeld dat is gebruikt. Weten welke kant we op moeten, dat is wat we willen.


En dat is bewegwijzering, ook wel wayfinding genaamd. Het vinden van je weg. Niets meer en niets minder. Eenvoud is dan ook de kracht als het gaat om het vinden van je weg. 

FDS Signmakers? Al twintig jaar lang (sign)expert.

Uitgebreid advies én een offerte op maat? 

Meer weten? Vraag het ons. We zijn dé specialist. Laat ons weten wat de wensen zijn. We geven je advies en maken een offerte op maat. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

waar we #trots op zijn

Onze laatste projecten

Bekijk een overzicht van al onze projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media