Reclame maken op jouw trailer, truck, laadbak, bakwagen of vrachtauto?
Dat is vrachtwagenbelettering!

En daarvoor moet je bij FDS Signmaker zijn. Dé voertuigreclame specialist!

Dagelijks zijn ze onderweg. Duizenden kilometers per week leggen ze af. En duizenden mensen zien ze voorbij komen.

Door dat opvallen, hebben vrachtwagens een enorme attentiewaarde. Ze worden gezien, herkend en onthouden. Een vrachtwagen is een uniek communicatiemiddel om je naamsbekendheid te vergroten. 

Onze werkplaats is zo ingericht dat een vrachtwagen met gemak binnenrijdt, ter plekke bestickerd wordt en zo snel mogelijk weer langs 's heren wegen kan. Easy does it :)

Vrachtwagens & specials die wij bestickeren

Vrachtwagens & trailers

Een klassieke schoonheid: strakke bestickering op een vrachtwagen. We kunnen het ontwerp volledig aanpassen op jouw wensen, voertuig en huisstijl. Van een stijlvol logo tot een volledige wrap. Van de laadbak tot de cabine.

Bakwagens

Een bakwagen is een uniek communicatiemiddel om je naamsbekendheid te vergroten. Stickers op je cabine, geprinte banen folie geplakt op je laadbak.. En hup, de weg op!

Tankwagen

Een speciaal voertuig wordt nog specialer met bestickering. Ook ronde vormen zoals die van tankwagens kunnen voorzien worden van bestickering. Als dat niet opvalt op de weg?

Foodtruck

Jouw foodtruck laten bestickeren door FDS? Slimme zet. Want naast het aanbrengen van bestickering & belettering kunnen wij jouw voertuig ook customizen met signing als lichtreclame en borden. Als dat niet opvalt? ;-)

Camper

Campers zijn bij uitstek dé reclamedrager om jouw campagne of programma een boost te geven. Door campers (tijdelijk) te bestickeren of wrappen ontstaat een hoge attentiewaarde.

Onze werkwijze

Van jouw vrachtwagen een blikvanger maken, dat is onze missie. Hoe we dat doen? Met kwalitatief hoogwaardig materiaal en het de juiste tools komen we een heel eind. Maar wat het verschil maakt zijn onze mensen. De studio met creatieve ontwerpers en technisch DTP'ers tillen jouw idee naar grotere hoogte. Combinaties van verschillende folies, technieken en vormen maken het verschil. Vervolgens is het aan onze monteurs om dit idee te verwezenlijken. Van meterslange voertuigen tot de kleinste onderdelen. Ze doen het met passie en uiterste precisie.


Een vrachtauto? Een uniek communicatiemiddel!

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Jur!

Jur Stroomer
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Donnie Free D Sign

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
waar wij #trots op zijn

Vrachtauto projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media